23 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022
23 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022

Thuis-actrice Belinda Voorspoels: “dan voel ik me werkelijke thuis”

Belinda Voorspoels
Foto: VRT

Belinda Voorspoels-Mercedes droomde er als commercieel model altijd van om het te maken als actrice. En sinds het najaar van 2019 verwezenlijkt ze die droom in de rol van ‘Lexi’ in Thuis. In Dag Allemaal lezen we wat de 28-jarige actrice nodig heeft om zich ergens werkelijk ‘thuis’ te voelen.

Om zich ergens thuis te voelen, moet Belinda helemaal zichzelf kunnen zijn: “Een thuis is voor mij meer een gevoel dan een effectieve plek. Ergens waar ik me mijn authentieke zelf voel, geapprecieerd en comfortabel. Of iets waarin ik mezelf herken. Wanneer ik bijvoorbeeld bakbananen eet, voel ik me ‘thuis’’, lacht Belinda Voorspoels in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7