14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Willy Sommers weerlegt kritiek op Liefde Voor Muziek: “dat klopt niet”

Willy Sommers
Foto: Photo News

Willy Sommers is dé ster van het nieuwe seizoen voor Liefde Voor Muziek. Sommige kijkers menen wel dat de artiesten wel érg close met elkaar omgingen voor een programma dat werd opgenomen in coronatijden. Maar de zanger ontkent dat er onvoorzichtig werd omgesprongen met het virus.

“Liefde Voor Muziek is opgenomen de eerste week van oktober, nog voor er sprake was van een tweede coronagolf”, verduidelijkt Willy Sommers in Dag Allemaal. “Alle maatregelen werden gerespecteerd.”

Willy Sommers doet in zijn column uit de doeken welke maatregelen allemaal genomen werden voor de opnames van het populaire VTM-programma: “We werden vooraf getest, de schminksters hadden een apart make-upsetje voor elke artiest, zodra de camera’s stopten gingen de mondmaskers weer aan en ontsmettende handgels waren altijd binnen bereik.”

Willy Sommers zou als risicopatiënt ook nooit risico’s nemen: “Ik ben altijd voorzichtig gebleven, want zeker na mijn hartoperatie vorig jaar neem ik geen risico’s. Toch was ik verbaasd toen ik eind oktober besmet raakte, ik weet nog altijd niet waar ik het virus heb opgelopen”, klinkt het bij Willy Sommers in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7