14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Tine Priem: “Nee wij hadden geen kinderwens”

Tot plots

Foto: VRT

In augustus bevalt Tine Priem van haar allereerste kindje. Een toch wel opvallende keuze want zij en haar man Tom zijn er altijd van overtuigd geweest dat ze geen kinderen wilden.

“Aanvankelijk hadden Tom en ik inderdaad geen kinderwens. We genoten van onze vrijheid. Maar dan kreeg ik metekindjes, die heel lief en schattig zijn, waardoor ik begon te twijfelen. Zal ik geen spijt hebben als ik geen moeder word? Tom en ik hebben daar veel en lange gesprekken over gevoerd om geen overhaaste beslissing te nemen. Maar begin 2023 hebben we gezegd: we gaan eerst nog op reis naar Sri Lanka en de Malediven en nadien – in de zomer – laten we de natuur zijn gang gaan. Ik ben dan gestopt met de pil, en vrij snel daarna was ik zwanger”, klinkt het bij Tine in Story.

Of Tine en Tom een jongen of meisje verwachten, dat houden ze nog even geheim. En ze hebben ook nog werk aan de kinderkamer.

“Gelukkig zijn er in ons huis twee slaapkamers op overschot. Eentje palm ik in met al mijn kleren, de andere gaat dus naar de baby. Pas als ik met zwangerschapsverlof ben, vanaf eind juni, wil ik me deftig bezighouden met de inrichting. Ik ben nu vooral aan het opruimen, omdat ik me nu fysiek nog goed voel.”

Showbizznieuws 24/7