14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 mei 2024

Olga Leyers: “Dat was een stuk stresserender”

Ze doet opnieuw mee aan een wedstrijd

Foto: VTM

Ze had het zelf niet verwacht, maar Olga Leyers schittert in ‘Celebrity Masterchef’. Ze heeft de kookmicrobe een beetje meegekregen van haar man Giancarlo en niet alleen de kookmicrobe, maar ook de nodige tips.

Het is niet de eerste keer dat Olga aan een programma deelneemt. Zo deed ze het ook lang niet slechts in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Al vallen beiden niet met elkaar te vergelijken.

“De Slimste Mens was toch wel een stuk stresserender. Bij Celebrity MasterChef gieren de zenuwen even door je lijf, maar zodra je begint te koken is het superfijn. Enkel de laatste vijf minuten, wanneer je gerecht klaar moet zijn, is het weer spannend. Gelukkig waren mijn gerechten altijd op tijd af”, zegt ze in Story.

Stress, dat kent Olga niet. Ze kan goed om met tijdsdruk en weet dan altijd het beste te presteren. Iets wat bij ‘Celebrity Masterchef’ goed van pas kwam.

“Alleen moet je vaak veel te snel beslissingen nemen, waardoor je soms een foute keuze maakt. Of waardoor je niet op dingen komt. En eens je gekozen hebt, moet je voortdoen. Soms dacht ik wel eens: dit was geen goed idee. De jury proeft alles en die kan je niet om de tuin leiden. Ik heb soms dingen afgeleverd waarvan ik nu nog steeds wakker lig.”

Showbizznieuws 24/7