3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
vrijdag 8 december 2023

Natalia: “I don’t care what the web trolls say”

Zangeres bijt van zich af

Foto: VTM

Voor het eerst in meer dan zeven jaar brengt zangeres Natalia nog eens een nieuw album uit. De titel van het laatste nummer op de plaat valt alvast niet mis te verstaan: ‘I don’t care what the web trolls say’. Al benadrukt ze dat het nummer niet negatief bedoeld is: “Maar ik wil de dingen wel benoemen. Iedereen die zich op social media waagt, weet dat anonieme commentaren van haters erbij horen”, legt ze uit aan Billie.

De populaire zangeres krijgt zelf dan ook regelmatig af te rekenen met de commentaren van die zogenaamde online trollen. Vooral wat haar privéleven betreft geven ze graag ongevraagd hun ongezouten mening. “Als ik iets post over een reis, komt er commentaar dat ik beter wat meer bij mijn kinderen zou zijn”, klinkt het. “Voor de ander toon ik mijn kinderen dan weer te veel. Iedereen zijn mening, denk ik dan: mijn huid is dik genoeg en ik lig er niet wakker van dat niet iedereen me leuk vindt. Het zegt meer over hen dan over mij.”

Zelf heeft ze doorheen haar jaren in de pittige showbizzwereld een olifantenvel gekweekt dat dik genoeg is om dergelijke opmerkingen van zich af te laten glijden, maar voor jonge mensen denkt Natalia dat het echt enorm zwaar kan zijn: “Ik zeg niet dat zo’n nummer het verschil gaat maken, maar als niemand ooit rumoer gaat maken over het feit dat er zulke hatelijke dingen worden gepost en dat dat mensen diep kan kwetsen, blijft het maar passeren”, meent ze. “Ik heb een iets luider klinkende stem dan vele anderen, letterlijk en figuurlijk, en voor dit onderwerp wil ik die graag gebruiken.”

Showbizznieuws 24/7