8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Gustaph krijgt steun uit onverwachte hoek

Ook wij duimen mee!

Foto: VRT

Op 11 mei treedt Gustaph aan tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool, waar hij de Belgische eer zal verdedigen met het nummer ‘Because of You’. Hoewel het nog afwachten is hoe Gustaph het zal doen, kan hij zich alvast aan één ding optrekken.

De in Leuven geboren zanger kan immers ook op buitenlandse steun rekenen, dat schrijft alvast het Nederlandse magazine Weekend. Volgens Weekend heeft de Nederlandse realityster Martien Meiland zich geuit als supporter van Gustaph.

Na een ondermaats optreden van de Nederlandse inzending klonk het als volgt bij Martien in het Nederlandse showbizzprogramma ‘RTL Boulevard’: “Ik vind dat zo raar, nu krijgen we gewoon mensen voorgeschoteld die niet kunnen zingen. Ik heb ook helemaal geen zin om te kijken nu. Nee, natuurlijk wel. Ik ga voor België, voor Gustaph. Zo leuk!” aldus Martien. Hij sloot zich in dat interview ook aan bij de oproep om opnieuw een Nationaal Songfestival in te richten waarbij het Nederlandse publiek de Songfestivalinzending verkiest middels televoting.

Showbizznieuws 24/7