12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Dit vindt boer Kevin over boerin Cathy

Ongezouten meningen in ‘Boer Zkt Vrouw’

Foto: VTM

Bijna elk jaar zit er naast de boeren ook een boerin in de reeks en dit jaar was dit Cathy. Ze baat een boerderij uit in de vorm van een kinderspeeltuin, waar dus de kleintjes zich kosteloos kunnen amuseren.

Meestal komen de boeren onderling heel goed overeen en ook dit jaar was dat niet anders. Toch had boer Kevin eerst wat vooroordelen over Cathy.

“Ik was oorspronkelijk een van die mensen die jou nogal zweverig vonden, maar toen zag ik je twee afleveringen later over het erf crossen met ’n tractor en dacht ik: hopla, daar gaat ze! Op dat moment zag ik een andere Cathy”, aldus Kevin.

“Jij bent niet op één ding vast te pinnen”, vertelt hij openhartig aan Cathy bij Dag Allemaal en daar heeft hij helemaal gelijk in.

Ook over het feit dat Cathy net voor de opnames iemand had leren kennen, heeft Kevin geen negatief woord. “Alle begrip dat je toch aan het programma hebt deelgenomen, Cathy. Het is niet omdat je iemand zeven dagen kent, dat je een perfecte match bent”, vertelt Kevin aan haar tijdens het interview in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7