-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Blijft Niels Destadsbader ‘The Masked Singer’ presenteren?

Blijft Niels Destadsbader ‘The Masked Singer’ presenteren?

Foto: VRT

Twee seizoenen lang presenteerde Niels Destadsbader ‘The Masked Singer’. Velen gingen ervan uit dat het tweede seizoen ook zijn laatste seizoen zou zijn omdat hij de overstap maakte naar VRT. Maar zelf liet Niels Destadsbader het allemaal nog op een kiertje. Tv-criticus Jules Hanot denkt er anders over.

Niels Destadsbader was in ‘The Masked Singer’ de juiste man op de juiste plaats. Maar de kans lijkt klein dat de VRT hem zal uitlenen. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat er in een exclusiviteitscontract plaats is voor uitstapjes naar VTM. Maar als er één sector is waar niets zeker is, dan is het de media wel”, klinkt het in Tv Familie.

Jules Hanot heeft zelf al een voorstel voor wie de opvolging van Niels kan worden. “Waarom niet Julie Van den Steen? Zij kent het programma als haar broekzak. Ze is ook al een paar keer voor de leeuwen gegooid in programma’s die niet top waren. Maar je merkt dat ze aan maturiteit wint. En dat ze telkens opnieuw kansen krijgt. Dat betekent dat VTM vertrouwen heeft in haar.”

Showbizznieuws 24/7