17 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 september 2022
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 september 2022

Peter Van de Veire: daar waag ik me nooit meer aan

Peter Van de Veire: daar waag ik me nooit meer aan

Foto: Play4

1 april zegt Peter Van de Veire MNM vaarwel en zal hij niet langer de ochtendshow presenteren. Peter heeft ondertussen de leeftijd van 50 jaar bereikt. Peter heeft vele mooie momenten gehad bij MNM en vele zotte projecten gelanceerd. Één van die projecten is marathonradio.

“En meteen het wereldrecord radio maken gebroken. Solo, maar ondersteund door een team waar ook Eva Daeleman toe behoorde. Het idee was om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken. Dat record waren we snel kwijt, aan een Nederlander die 200 uur lang presenteerde. Hij mag het hebben, ik waag me er nooit meer aan”, klinkt het in Dag Allemaal.

De recordpoging had nog lang gevolgen voor Peter. “Ik moest een week recupereren en dacht dat ik nooit verlost zou raken van m’n duizelingen, stond twee keer op de rand van een psychose en was 6 kilo  afgevallen.”

Showbizznieuws 24/7