0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 april 2022
0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 april 2022

Katrien De Becker: “Ik ben ook al ontrouw geweest”

Katrien De Becker: “Ik ben ook al ontrouw geweest”

Foto: VRT

Katrien De Becker, die we kennen als Tanja uit ‘Thuis’ is in de liefde al vele jaren gelukkig met acteur Johan De Paepe. De twee zien elkaar doodgraag en als het van hen afhangt dan worden ze samen oud. Toch is Katrien ervan overtuigd dat de mens niet gemaakt is om monogaam door het leven te gaan.

“We zijn allemaal mensen en hebben allemaal wel eens onreine gedachten, zeker? Ik denk echt niet dat de mens gemaakt is om monogaam door het leven te stappen. Je kan wel je leven lang bij iemand blijven omdat je die persoon graag ziet, dat wel. Zodanig graag dat je het nergens anders gaat zoeken of niet vreemdgaat”, begint ze in Primo.

Mocht Katriens partner een scheve schaats rijden, dan weet ze het liever niet. “Het is ook iets wat je meestal gewoon overkomt. Ik vind dat je daar binnen je relatie of huwelijk, heel open over moet kunnen zijn. En wie dat niet wil, ook goed. Je hoeft niet alles te zeggen. Ik ben zelf ooit ook ontrouw geweest, omdat ik zoekende was naar de liefde, dus ik weet hoe het voelt.”

Showbizznieuws 24/7