4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

William Boeva geeft een inkijk in zijn relatie

Hij is nu gelukkig met Nikki

Foto: VRT

Komiek William Boeva is al een hele tijd gelukkig samen met zijn vriendin Nikki. Toch is zijn parcours in de liefde geen ‘walk in the park’ geweest, laat hij optekenen in Het Laatste Nieuws. “Meisjes wilden graag bij mij zijn, maar als dan het punt kwam waarop het kon uitgroeien tot iets meer, stopte het”, blikt hij terug. “Soms uit angst voor wat de mensen zouden zeggen. Of omdat het hen afgeraden werd.”

Dat laatste kwam vooral door zijn beperking, iets waar de comedian begrip voor heeft. “Met het ouder worden is dat gelukkig geminderd en ondervind ik dat mensen gemakkelijker inhoud laten primeren op verpakking.”

En zo komt het dat hij uiteindelijk toch het geluk vond bij ‘zijn’ Nikki. In het interview vertelt hij meer over hoe hun verhaal begon: “Ik heb Nikki leren kennen via Tinder. We zijn beginnen babbelen, het klikte, we hebben afgesproken, erna nog eens en het was vertrokken.”

William geeft toe dat Nikki soms een zorgende rol moet opnemen, maar dat geldt evenzeer omgekeerd, benadrukt hij. 

“Ik kan bijvoorbeeld geen vuilniszakken buiten zetten, dat doet zij, maar als er voor iets gebeld moet worden, doe ik dat. Die balans is belangrijk, anders blijft het niet duren. Het man-vrouwbeeld is bij ons anders dan in andere relaties, maar dat is goed, ik hou sowieso al niet van clichés en stereotypen”.

We wensen hen alvast nog veel geluk samen toe.

Showbizznieuws 24/7