2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Dochter van Eddy Wally zit in zak en as

“Schold me uit voor rotte vis”

Foto: DPG Media

De unieke rolstoel waarin Eddy Wally de laatste maanden van zijn leven dikwijls zat, brengt heel wat ophef teweeg. Zijn dochter Marina schonk de rolstoel destijds aan het kinderkankerfonds in Gent. Een handelaar in rolstoelen kocht de stoel echter voor 200 euro en wil hem nu voor grof geld verder verkopen.

De huidige eigenaar van de rolstoel zou Marina nu aan het stalken zijn. “Hij hengelt naar een foto van m’n pa in die rolstoel”, zegt ze aan Dag Allemaal.

“Om zo meer geld te kunnen vragen, natuurlijk. Hij belde me meermaals, maar omdat ik bleef weigeren, schold hij me uit voor rotte vis”, aldus de dochter van Eddy Wally.

Op tweedehandssites zou hij een foto gebruiken met in de rolstoel een boek met Eddy op de cover. “Een schande!”, vindt Marina, maar puur wettelijk gezien doet de man blijkbaar niets strafbaar.

De biedingen starten vanaf 500 euro en uiteraard hoopt de eigenaar er veel meer uit te halen. “Het is mij niet om de winst te doen, maar ik moet ook btw en taksen betalen. Ik deed een eerlijk bod en als handelaar mag ik ermee doen wat ik wil”, deelt de man mee aan Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7