22 °C Antwerpen, BE
zondag 9 mei 2021
22 °C Antwerpen, BE
zondag 9 mei 2021

Wendy Van Wanten bezorgd over dochter Estelle: “als ik een ambulance hoor, schiet ik meteen in paniek”

Wendy Van Wanten
Foto: PhotoNews

Vandaag is het moederdag. Weekblad Primo had naar aanloop van deze feestdag een dubbelgesprek met Wendy Van Wanten en haar twaalfjarige dochter Estelle. Daarin geeft Wendy toe dat ze het moeilijk heeft om haar dochter los te laten.

“Meisjes opvoeden is heel anders dan jongens”, zegt Wendy in het weekblad, “als Estelle alleen op pad is, hou ik mijn hart vast, met wat je tegenwoordig allemaal op het internet en sociale media leest”.

Dochter Estelle heeft lang moeten zagen voor ze alleen met de fiets naar school mocht. “Mama bracht me steeds met de auto, maar ik wilde met de fiets zoals al mijn vriendinnen. Ik heb er lang achter moeten zagen”, lacht Estelle.

Wendy beseft dat haar overbezorgdheid een werkpuntje is. “Frans maakt zich in niets zorgen, daar maak ik me dan weer zorgen over”, lacht ze, “als Estelle niet thuis is en ik hoor een ambulance, schiet ik meteen in paniek. Ik stuur dan meteen een berichtje om te checken of alles ok is. Ik moet leren loslaten maar ik vind het zo spijtig dat dat kleine meisje eruit gaat”, aldus Wendy Van Wanten in Primo.

Showbizznieuws 24/7