19 °C Antwerpen, BE
donderdag 9 juni 2022
19 °C Antwerpen, BE
donderdag 9 juni 2022

Gilles De Coster over de finale van ‘De Mol’: “het wordt een spannende finale”

Foto: Play4

Eén van de weinige die op dit moment al weet wie de Mol is, is presentator Gilles De Coster. Hij en zijn team waren zelf verrast dat de drie finalisten totaal op de verkeerde Mol zaten. In ‘De Cooke en Verhulst Show’ kwam hij deze week vertellen over de aanloop naar de finale.

“Dit kunnen we niet schrijven”, zegt hij enthousiast, “voor ons is dit een gedroomd scenario maar we hebben nooit een impact op wie wie gaat verdenken. Als het dan zo uitdraait, moeten we er gewoon klaar voor zijn.”

Wie de Mol is, daar bestaan in heel Vlaanderen ontzettend veel theorieën over. De ene al gekker dan de andere. “Ik heb er ongelooflijk veel theorieën over gelezen, meestal denken de mensen ook dat ik De Mol ben of Isidoor”, verklaart Gilles.

Dat het een spannende finale wordt, is zeker. “Je zit met drie mensen die net te horen hebben gekregen dat ze in de finale staan omdat ze chance hebben gehad. Die staan daar niet met veel zelfvertrouwen en zitten heel de tijd naar mekaar te kijken,” aldus Gilles De Coster.

Showbizznieuws 24/7