Wat deed James Cooke vannacht in Gent?

Foto: Peter De Smedt

Denk maar niet dat bekende Vlamingen allemaal verwende nesten zijn. Er zijn er zeker, laat dat duidelijk zijn. Maar tot die laatste groep hoort James Cooke zeker en vast niet.

Terwijl half Vlaanderen zich vrijdagochtend iets voor vijf uur nog eens in bed omdraaide, was James Cooke al uit de veren. Fris gewassen en geschoren stond hij om 5 voor 5 al in het centrum van Gent. De reden?

Wel, James moest er vroeg uit voor Zeb Fashion. Gelukkig geraakt James meestal makkelijk uit bed en bovendien is er niets zo moois als Gent in de vroege ochtend….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.