Dina Tersago: “Het werd me toen allemaal teveel”

Foto: VTM

Op tijd en stond iets zots kunnen doen, dat is het leven voor Dina Tersago. Dat is ook de voornaamste reden waarom ze ooit heeft meegedaan aan ‘Miss België’ in 2001.

“Ik was een brave, flinke universiteitsstudent, tot die ene periode waarin het me even te veel werd: ik had faalangst, ik lag in de knoop met mezelf… Toen heb ik een sabbatjaar ingelast. En plots dacht ik: weet je wat, ik doe mee aan Miss België! Mijn vriendinnen verklaarden me gek, en ook ík snapte er eigenlijk niks van. Ik wilde buiten mijn oevers treden, denk ik, en aan mezelf bewijzen dat ik geen suffe, saaie mus was”, zegt ze in Humo.

En nog steeds dat Dina open om eens iets zots te doen. Al dateert het zotste wat ze de laatste tijd heeft gedaan, toch alweer van enkele jaren geleden.

“’The Masked Singer’. Ik dacht: waaraan ben ik nu weer begonnen? Toen ze dat masker dichtritsten, dacht ik dat ik zou flauwvallen. Maar achteraf kon ik alleen maar denken: ik heb het toch maar gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.