Noa Neal: “Ik wens het niemand toe”

ByLisa Paulussen

6 juli 2024
Foto: Showbizznieuws247.be

Nu de mama van Noa Neal al zeventien maanden in een coma ligt, wordt er wel al eens nagedacht om een einde te maken aan de lijdensweg. Voorlopig blijft het vooral een langgerekt afscheid.

“Zo voel ik dat inderdaad aan, en ik wens niemand toe dat ze een geliefde op deze manier moeten zien weggaan. Soms is de korte pijn misschien beter. Dan kan ik het echt beginnen te verwerken, want nu moet ik dat proces iedere keer pauzeren. Ik luister nog vaak naar voicemailberichtjes van haar. Mama belde mij drie keer op een dag, ze was mijn beste vriendin”, zegt Noa in Dag Allemaal.

Het doet de zangeres vooral veel pijn dat ze nu die voicemailberichten en telefoontjes niet meer heeft. Al heeft de situatie van haar mama ook iets positief opgeleverd.

“Het heeft mijn papa en mij dan wel weer dichter bij elkaar gebracht, om hier samen mee om te gaan. Ik ben een tijdje bij hem gaan wonen, nu ga ik weer terug naar mijn huis. Daar zijn de verbouwingen bijna klaar. Papa begeleidt die mee, hij is aannemer. Terug naar mijn eigen plekje, daar kijk ik wel naar uit. Ook al is het maar drie huizen verder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.