Peter Van de Veire: “Een topbarbecue!”

Foto: Showbizznieuws247

Vanaf zijn 15de was Radio 2-dj en VRT 1-gezicht Peter Van de Veire iedere zomer leider bij de Chiro en op het speelplein van zijn thuisgemeente. Periodes waaraan hij vooral góéie anekdotes heeft overgehouden, zo lezen we in Humo.

“De feiten zijn verjaard, dus dit kan ik wel vertellen”, gniffelt Peter. “Op een keer wilden we de leiding bedanken met een barbecue, maar we hadden geen geld voor drank en vlees. Dus vonden we er niets beters op dan een kostuum aan te trekken en een paar dorpen verderop van deur tot deur te gaan”, lacht hij.

“‘Goeiedag, wij zijn van studentenvereniging Huppeldepup en we zamelen prijzen in voor een grote tombola.’ Binnen de kortste keren hadden we een boel alcohol en vlezekes van de slager. Topbarbecue geworden”, verzekert Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.