Jacky Lafon: “Ik hoop er stiekem wel op”

Foto: VTM

Jacky Lafon was dolblij dat ze heel eventjes terug mocht keren naar ‘Familie’. Het voelde voor haar eventjes terug als thuiskomen, al wilde ze alleen maar terugkeren op één voorwaarde: haar personage zou niet mogen sterven.

Mocht het van Jacky afhangen, dan maakt ze gewoon een langere comeback naar de reeks. En daar blijft ze voorlopig nog altijd op hopen.

“In mijn binnenste hoop ik daar wel op, het heeft me zo’n positieve boost gegeven. Graag zien en graag gezien worden, dat is toch het mooiste wat er is? Maar voorlopig is mijn terugkeer als Rita echt eenmalig. Ik ben ook niet meer van de jongste, ze verkiezen jonge mensen. En pas ik daar wel tussen? Ook al heb ik tegen de producer gezegd dat ik een mooie verhaallijn heb: Rita is van al dat drinken een beetje dement, maar wel gelukkig”, lacht Jacky in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.