Evi Hanssen: “Het betaalde te weinig”

Foto: VTM

Op haar negentiende heeft presentatrice Evi Hanssen een centje bij verdiend door een zomer lang bruidsjurken te showen voor de vertegenwoordigers van bruidsboetieks die de jurken graag op een model zagen, alvorens ze aan te kopen voor hun winkels.

Maar dat was niet de enige vakantiejob die Evi gedaan heeft, zo vertelt ze in Humo: “Vanaf mijn 18de deed ik vooral fotoshoots voor reclamecampagnes en hostessenwerk. Ik heb bijvoorbeeld nog de reclame gedaan voor de allereerste Nokia-telefoon, met zo’n baksteen-gsm tegen mijn oor”, lacht Evi.

“Maar ook toen ik nog in het middelbaar zat, had ik eigenlijk al een vakantiejob”, vervolgt de presentatrice. “Van mijn 12de tot mijn 17de zong ik tijdens de vakantie in het koor van ‘Samson & Gert’, al werd dat eigenlijk te weinig betaald om van een job te kunnen spreken”, is Evi eerlijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.