Charlotte Sieben: “Met één pennentrek kan het voorbij zijn”

Foto: VTM

Charlotte Sieben is nu misschien nog maar 25 en eigenlijk nog best piepjong, de gedachte dat ze binnen 5 jaar 30 wordt, boezemt haar nu al veel stress in. En zo zijn er wel meerdere dingen waar ze nu al een beetje van wakker ligt.

“Ik wéét dat ik piepjong ben, maar het feit dat ik in december 26 word, en daardoor niet alleen geen korting meer krijg op de trein, maar ook bijna een dertiger ben, bezorgt me kopzorgen. Sterker nog: het maakt me hysterisch. Ik heb nog zoveel dingen die ik wil realiseren voor ik 30 ben, maar besef dat ik stilaan keuzes zal moeten maken. Het lijkt wel of ik nooit helemaal verzadigd kan zijn”, geeft ze toe in Primo.

Er zijn maar weinig mensen van 25 die op die leeftijd al alles op een rijtje hebben. Als Charlotte niet dat gevoel heeft dat ze alles op een rijtje heeft, dan is ze dus zeker geen uitzondering.

“Ik ben even hard aan het struggelen als mijn leeftijdsgenoten. De speeltijd is voorbij. Terwijl het vroeger details waren, worden keuzes als ‘Waar ga ik wonen?’ plots zo echt. Mijn job is en blijft natuurlijk ongelofelijk instabiel. Ik kan met één pennentrek uit ‘Familie’ geschreven worden, maar ik probeer te leren leven met de ups en downs van het acteursbestaan. Mijn vriendinnen hebben wel een stabiele job met werkzekerheid. Ik omarm de onzekerheid en zie het als een avontuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.