Jean-Marie en Carmen Pfaff halen herinneringen op

ByLisa Paulussen

8 juli 2024
Foto: Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

“Een halve eeuw, maar onze liefde wordt alleen maar groter”, Het klinkt unisono uit de monden van Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Seth bij hun 50ste huwelijksverjaardag. Een mijlpaal die ze ten huize Pfaff, ondanks de gezondheidsperikelen van Carmen, groots vieren.

Dag Allemaal mocht erbij zijn voor een warm, liefdevol gesprek. En om samen met hen door hun fotoalbum vol herinneringen te bladeren. Herinneringen ook aan Carmens betreurde vader, in Vlaanderen voor altijd beter bekend als ‘den Bompa’.

Carmens vader overleed in maart 2007. “Het was zo’n lieve man”, vertelt ze. “Ik weet nog dat hij ’s nachts altijd moest opstaan om naar het toilet te gaan, en hij liet dan de Sam binnen die van een optreden terugkwam. Dan zaten ze om 5 uur ’s morgens een pintje te drinken in de keuken en ging ik zeggen dat ze in hun bed moesten kruipen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.