Regi’s Kristel: “Hij is mee zwanger”

Foto: Noortje Palmers

De feestdagen beloven dit jaar een extra gouden randje met zich mee te brengen voor Regi Penxten en zijn vrouw Kristel Hubeny. Niet alleen worden het hun eerste feestdagen als man en vrouw, rond diezelfde periode mogen ze – na hun drie dochters uit eerdere relaties – ook een eerste kindje van hen beiden verwelkomen.

De zwangerschap verloopt in ieder geval al voorspoedig, tot nog toe. Een hele geruststelling. En ook de eerste zwangerschapskwaaltjes zijn al wat geminderd, vertelt Kristel aan Dag Allemaal: “Ik ben ’s avonds en ’s nachts veel misselijk geweest, elk moment van de dag wou ik slapen en had ik honger. Dat is gelukkig voorbij, buiten de vreetbuien”, lacht ze.

Regi is wel mee zwanger: altijd moe, opgeblazen en hongerig”, gaat Kristel verder. “En dat laat zich merken: als we niet zouden sporten, zou je ons allebei kunnen rollen.” Daar is ze vast van overtuigd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.