Gunther Levi: “We amuseerden ons vanaf de eerste seconde”

Foto: VTM

Voor Gunther Levi was het een fijne, korte terugkeer naar de set van ‘Familie’. Hij is te zien in de nieuwe webreeks van ‘Familie’. Hij had ook een fijn weerzien met zijn tv-dochter Charlotte Sieben die Louise speelt.

“Met haar heb ik nu ook veel scènes gedraaid. En ja… Als de mensen blij zijn om jou terug te zien, geeft dat een goed gevoel. Ik heb ook Steven De Lelie teruggezien, die terugkeert als slechterik Bertje. Wij hebben vroeger heel veel samengewerkt, vanaf de eerste seconde amuseerden we ons op de set”, zegt Gunther in Dag Allemaal.

Als we de makers mogen geloven dat bevat de webreeks ook een grote onthulling. Al weet Gunther niet of die onthullingen nog wel zo groot gaan zijn.

“De mensen weten blijkbaar al dat Bertje mijn huis in brand heeft gestoken, dus geen idee wat er nog meer onthuld zou kunnen worden. Of het zou moeten zijn dat Peter toevallig ergens een tweelingbroer heeft rondlopen, maar daar hebben ze mij niks over verteld. En ze hebben mij er ook niet voor gebeld. Eerlijk, ik volg het allemaal niet meer zo, ik ken de verhaallijnen niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.