De Pfaffs delen hun geheim voor een goed huwelijk

ByLisa Paulussen

3 juli 2024
Jean-Marie Pfaff en Carmen PfaffFoto: DPG MediaJean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff

Jean-Marie en Carmen Pfaff hebben onlangs een bijzondere mijlpaal in hun leven gevierd. In aanwezigheid van kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen vierden ze immers hun gouden huwelijksjubileum.

Aan Dag Allemaal vertelt het gouden paar wat hun geheim is voor zo’n langdurig én gelukkig huwelijk: “Ik ben heel dankbaar dat ik altijd een vrouw in mijn leven heb gehad die achter mij stond”, begint Jean-Marie te vertellen. “Hallo, gehad? Ik zit hier nog, hé”, reageert Carmen ferm. “En doe er nog maar minstens 25 jaar bij!”

“Weet je wat ons geheim is? Ik heb leren luisteren naar mijn vrouw”, aldus Jean-Marie. “Als man moet je soms wat water bij de wijn kunnen doen.” Een uitspraak waarbij Carmen haar wenkbrauwen optrekt. “Ja, maar jij bent soms toch wel selectief doof, hoor! Dan moet ik vijf keer iets zeggen voor hij reageert”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.