23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Sven de Leijer: “Ik vind dat fenomenaal”

Hij heeft zoveel bewondering

Foto: VRT

Sven de Leijer heeft altijd een goede band gehad met zijn mama. Dat komt misschien doordat zijn vader vroeg is gestorven. Sven was amper 21.

De presentator is dol op zijn mama en vindt haar een enorm positieve en extreem sterke vrouw. Dat vindt hij ook meteen haar belangrijkste karaktertrek.

“Ik vind het fenomenaal hoe zij al haar hele leven met de glimlach rechtop blijft. Haar huwelijk was er eentje met heel veel zorg, maar ook met heel veel liefde. Dat straalde zo van mijn ouders af. Het was mooi om te zien hoe zij elkaar gevonden hadden en een perfecte match waren. Hoe ze hun leven perfect op elkaar afgestemd hadden. Daar kan ik enkel maar positieve levenslessen uit trekken”, blikt hij terug in Story.

Sven probeert daar een voorbeeld aan te nemen en op die manier in het leven te staan. Al is dat niet altijd zo makkelijk.

“Soms is dat niet eenvoudig, zoals toen we ons eerste zoontje Bob verloren, maar aan die positiviteit kan je je wel optrekken. Eerst was er veel verdriet, maar de komst van Leo’tje heeft het pad geëffend voor veel vreugde en blijdschap.”

Showbizznieuws 24/7