16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024

Hugo Sigal: “Zo’n relatie is voor veel mensen verstikkend”

Maar niet voor hen

Foto: VTM

Terwijl veel koppels de dag van vandaag graag wat vrijheid hebben en niet alles samen met hun partner willen doen, lag dat bij Nicole & Hugo toch anders. De twee waren 52 jaar samen en zijn slechts 3 dagen zonder elkaar geweest.

“Voor veel mensen klinkt zo’n relatie waarschijnlijk verstikkend. Ik begrijp dat, maar voor ons werkte het. Wij hadden allebei dat leven en dat soort van relatie nodig. Net daarom waren we zo’n goeie match. We raakten elkaar niet beu, we raakten niet uitgepraat. Ik had nooit de behoefte om enkele dagen weg te zijn van haar. Nicole ook niet. Dat kwam gewoon niet in ons op”, legt Hugo uit in Primo.

Hugo heeft het nog steeds moeilijk met de dood van Nicole en hij worstelt soms heel erg met een schuldgevoel. Hij heeft al die jaren Nicole op de eerste plaats gezet en nu moet hij vooral zichzelf op die eerste plaats zetten.

“Dat is raar. Soms vind ik dat ik te veel met mezelf bezig ben. Ik weet het, het is stom, en zo’n schuldgevoel is nergens voor nodig, maar toch worstel ik ermee. Ik hou nog te veel van Colle. Zelfs nu nog móet ik goed zijn voor haar. Op een andere manier dan vroeger, maar ik probeer nog steeds goed voor haar te zorgen zodat ze gelukkig is. Dát is hetgene dat me drijft. Ze móet content zijn.”

Showbizznieuws 24/7