16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Met zoiets klein kan ik iemands dag opvrolijken”

Ze doet het met plezier

Foto: VTM

We leven in een tijd waarin heel wat mensen op sociale media veel commentaar krijgen op hun uiterlijk. Ook Ruth Beeckmans ontsnapte er een tijdje niet aan. Al lijkt het ondertussen allemaal wel mee te vallen.

“Vroeger ging het wel eens over mijn moedervlek of mijn gewicht. Maar ik krijg gelukkig veel meer lieve berichten, daardoor glijden die negatieve makkelijk van me af. Je hebt altijd mensen die je niet leuk vinden. Wel, dan is dat maar zo. Ik blijf het vooral raar vinden dat volwassenen de nood voelen om anderen te kleineren”, zegt Ruth in Promo.

Sommige bekende personen hebben het moeilijk om de bekendheid erbij te nemen als ze willen zingen of acteren en ook bij Ruth is het niet meteen de reden waarom ze actrice is geworden.

“Ik besef wel dat het er allemaal bij komt. Wat ik mooi vind aan BV zijn, is dat ik met kleine dingen zoals een selfie of een babbeltje iemands dag kleur kan geven. Het is toch schoon dat ik met zoiets kleins zoveel kan geven? Daarom probeer ik altijd tijd te maken voor de mensen. Het is een voorrecht dat je dat als BV kunt.”

Showbizznieuws 24/7