20 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
20 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Stan Van Samang: “gevraagd worden voor Thuis is een hele eer”

Foto: VTM

Stan Van Samang zien we tegenwoordig aan het werk als Harry Peeters in Thuis. Stan geeft in Dag Allemaal toe dat de makers van Thuis hem zelf gevraagd hebben voor die rol.

“Ze hebben mij gevraagd. Maar ik had wel laten weten dat ik beschikbaar was, omdat er geen vierde seizoen van ‘Zie Mij Graag’ kwam. Dat ze net op dat moment iemand van mijn leeftijd zochten, was een meevaller”, geeft Stan toe in Dag Allemaal.

“Ik vind het ook een hele eer”, voegt Stan Van Samang eraan toe.” Thuis is tenslotte Vlaanderens meest bekeken fictiereeks.”

Stan kennen we vooral als VTM-gezicht en ook de makers van Familie hebben Stan ooit gepolst voor een rol. “Maar toen was het voorstel niet te combineren met mijn andere plannen”, verduidelijkt Stan Van Samang, die in 2017 wel de vorige generiek van Familie inzong.

Stan Van Samang is dan wel te zien in Thuis, maar een trouwe kijker is hij niet. “Ik keek wel af en toe, maar niet met een vaste regelmaat. En nu al helemaal niet meer. Onze Lenny is 3 en Stella 1, en de oudste slaapt nog altijd heel slecht. Wij hebben zoveel slaaptekort, dat we soms al om kwart over acht onder zeil gaan. Live naar Thuis kijken zit er voorlopig dus niet in”, vertelt Stan Van Samang in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7