26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Gert Verhulst geeft eindelijk toe: “ze vragen ons dit al vijf jaar”

Gert Verhulst en Ellen
Foto: Photo News

Het reilen en zeilen ten huize Gert Verhulst kunnen we vanaf 7 januari volgen op VIER in de docusoap ‘De Verhulstjes’. Nochtans zei Gert ooit dat hij voor de media en de camera’s de grens trok aan zijn voordeur.

“Ik weet ‘t”, geeft Gert toe in Dag Allemaal. “Pas op, ze vragen ons dit al zeker vijf jaar. We hebben de boot altijd vakkundig afgehouden”, aldus Gert Verhulst. Maar uiteindelijk ging Gert toch overstag. De kaarten lagen immers anders, verduidelijkt de Studio 100-baas.

“Viktor en Marie hebben heel bewust voor ’n job in de media gekozen intussen. En er was die vlog van Viktor. Tot onze eigen verbazing hebben we ons daar heel goed mee geamuseerd. En de mensen vonden het ook wel tof. Dus ja, dit was het moment. Veel geheimen hebben we toch niet meer”, haalt Gert zijn schouders op.

Gert geeft ook toe dat het vooruitzicht hem wel aanstaat: “Ik heb een tijdje geleden al beslist dat ik alleen nog de dingen ga doen die ik graag doe. Ik ben nu 52 jaar, da’s te jong om helemaal niets te doen, maar te oud om nog heel grote projecten aan te nemen. Dit paste er perfect in”, verduidelijkt Gert Verhulst in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7