18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

André Hazes over huwelijksaanzoek: “door de stress was ik m’n tekst vergeten”

Foto: Photo News

André Hazes spaarde kosten noch moeite voor zijn huwelijksaanzoek aan Monique. De Nederlandse zanger had een museum afgehuurd en een vriendin gevraagd om Monique daarheen te lokken. In een romantische setting speelde een pianist haar lievelingsnummer, terwijl André netjes in pak en te midden van honderden kaarsjes klaar stond om die ene grote vraag te stellen.

Bloednerveus was André Hazes, vertelt hij in Dag Allemaal. “Jongen. Echt. Niet normaal. Ik heb al voor veel grote zalen gestaan, maar dit was nergens mee te vergelijken. Mijn hele leven dacht ik dat zo’n aanzoek ‘iets voor de vrouw’ is. Haar speciale momentje, weet je wel. Maar nu weet ik wel beter.”

Toen Monique naar hem toe kwam gestapt leek de tijd even stil te staan voor André Hazes. “Die wandeling duurde een jaar!” lacht de zanger in Dag Allemaal.

André Hazes had een tekst voorbereid maar door de stress was hij de helft vergeten. “Misschien maar goed ook”, voegt hij eraan toe. “Want achteraf zei Monique: ‘Ik dacht de hele tijd: ‘Stop nu toch en stel dé vraag!’” Lachend voegde Monique er later op de avond nog aan toe dat ze allicht ‘nee’ had gezegd mocht die tweede helft van de tekst nog gevolgd zijn…

Showbizznieuws 24/7