8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Siska Schoeters: “Ik heb mijn terras staan schrobben in m’n onderbroek”

Foto: VRT

Siska Schoeters en Tomas De Soete losten eind vorig jaar een bommetje in bv-land toen ze bekendmaakten na 14 jaar uit elkaar te gaan. Siska is niet in hoekje beginnen janken, maar geniet momenteel met volle teugen van haar leven als single.

“Ik heb het gevoel dat ik een stabiliteit heb gevonden die ik lang niet heb gehad”, bekent Siska in Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat het te maken heeft met een soort van zelfliefde.”

Naar eigen zeggen vindt Siska het heel fijn om even alleen te zijn. “Ik hoef mijn bed niet te dekken, ik mag m’n kleren op de grond laten vallen en de frigo moet niet vol zijn”, geeft de radiopresentatrice aan als voorbeelden.

Daarnaast blijkt Siska ook best handig te zijn. “Binnenkort breek ik het tuinkot af en laatst is de gevel opgefrist. Als je veertien jaar bent samen geweest met iemand, ben je bang dat je dat allemaal niet gaat kunnen”, klinkt het.

“Maar kijk, ik doe het. En ik vind het nog leuk ook. Onlangs heb ik zelfs het terras staan schrobben in m’n onderbroek”, besluit Schoeters in Het Laatste Nieuws.

Showbizznieuws 24/7