6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023

Maithé Rivera: “Sean en ik zijn hier sterker uitgekomen”

Foto: DPG Media

Sean Dhondt en Maithé Rivera zijn al iets meer dan een jaar een koppel en ze zijn elkaars steun en toeverlaat. Hij supportert voor haar in de dingen die zij graag doet en omgekeerd. Maithé prijst zich gelukkig met een vriend als Sean.

“En geloof mij, hij kan mij serieus aanmoedigen. Ik ben met hem ook vaak meegeweest naar optredens en naar Ketnet Musical. We zijn er altijd voor elkaar”, zegt Maithé.

Men zegt weleens dat de liefde mindert na lang samen zijn, maar bij deze twee spat de liefde er nog altijd vanaf. Ze amuseren zich elke dag en zijn nog altijd even verliefd als in het begin. En ook al zit er een leeftijdsverschil tussen hen van 15 jaar, dat deert hen niet.

“Ik merk quasi niks van dat leeftijdsverschil, behalve dat Sean naar oudere muziek luistert. Maar in zijn hart is hij nog altijd een twintiger. Wij houden allebei van dat speelse.”

Aan het begin van hun relatie werd de relatie al meteen stevig op de proef gesteld door de uitgelekte naaktfoto’s van Sean. “Ik geloof dat wij daar als koppel sterker zijn uitgekomen. We hebben daar veel over gepraat. Sommige mensen geloofden niet in onze relatie, maar het tegendeel hebben we ondertussen wel bewezen.”

Showbizznieuws 24/7