Sean Dhondt: “Ze nemen me dat niet kwalijk”

Foto: Peter De Smedt

We weten allemaal dat Sean Dhondt wel een beetje houdt van avontuur. Een weekendje weg, wandelen met de hond of fietsen, het behoort allemaal tot zijn favoriete bezigheden.

Maar wat we nog niet weten is dat Sean ook erg graag bezig is met bijlwerpen. Het is geen vaak voorkomende hobby, maar wel eentje waar hij zich volledig in kan smijten.

“Daarbij een frisse pint en het uur op de baan vliegt voorbij. Ik ben eigenlijk nog altijd een enthousiast kind dat nieuwe dingen wil ontdekken. Dus voilà! Ik deed dit voor het eerst samen met Maithé. Onze vrienden zien we momenteel minder dan ons lief is. Gelukkig nemen mijn maten me dat niet kwalijk: dat is het geheim van een lange vriendschap. Als we dan een terrasje doen, is er veel om over te praten”, zegt Sean in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.