Bart Peeters kreeg microbe van zijn vader 

Foto: DPG Media

Als er iets is wat aantoont dat de vader van Bart Peeters de moeder van Bart Peeters echt graag zag, dan was het wel door zijn artiestenbestaan op te geven voor zijn gezin. Al was het misschien ook een beetje onder lichte dwang van de schoonfamilie. 

“’t Is te zeggen: ik was maar 16 toen ik verliefd werd op Marcel. Hij studeerde af aan Studio Herman Teirlinck, ik was nog een kind met een schooluniform. Het eerste wat mijn ouders vroegen, was: ‘Wat doet hij voor de kost?’ Toen ik zei dat hij acteur was, vroegen ze wat hij écht deed om geld te verdienen”, blikt Suz terug in Dag Allemaal. 

Toch is Suz ervan overtuigd dat de schoonfamilie niet de grootste invloed heeft gehad op zijn keuze om zijn artiestenbestaan op te geven. 

“Hij heeft dat voor míj gedaan. Ik denk overigens dat Marcel een grote fout heeft gemaakt door zijn artiestenleven op te geven. Als hij dat niet had gedaan, was hij volgens mij nooit een hartpatiënt geworden.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.