Dina Tersago: “Als er iets gebeurt, moet ik het weten”

Foto: VTM

Als er een programma is waar de vonken er vaak vanaf spatten, dan is het wel ‘Boer Zkt Vrouw’. Het programma heeft dan wel de nodige drama, het is ook pure feelgood televisie. En Dina Tersago presenteert het nog altijd even graag.

Al gebeurt het toch wel eens dat ze een van de boeren of koppels op de vingers moet tikken. Als ze stiekem staan te kussen in de schuur, dan zullen ze het geweten hebben.

“Ik vind: we hebben een vertrouwensband, dus we zeggen alles tegen elkaar. Als er iets gebeurt, wil ik het weten. Dat de boeren Marie-Harry en Olivier zestien jaar geleden tijdens de opnames op elkáár verliefd zijn geworden, zijn we pas op de reünie te weten gekomen. ‘We willen het niet aan de grote klok hangen,’ zeiden ze toen. Zeg! Die liefde is toch net léúk? Dan wil ik het niet een week later in de boekjes lezen”, zegt Dina in Humo.

Als je meedoet aan zo’n programma, dan weet je natuurlijk op voorhand dat je ook in alle boekjes zal staan en dat de situatie in het lang en in het breed zal worden uitgesmeerd op sociale media.

“Ze hebben het zich gelukkig nog niet beklaagd om mee te doen, maar de bekendheid blijft hen wel achtervolgen. Voor ‘Boer zkt vrouw – 20 jaar’ heb ik veel mensen opgebeld en de ene was al wat blijer om me te horen dan de andere. Er waren er veel die tegenstribbelden: ‘Nu word ik eindelijk niet meer herkend bij de bakker!’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.