20 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022
20 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022

Sean Dhondt: “Maithé houdt me jong en actief”

Foto: VTM

Sean Dhondt had er een turbulente periode opzitten toen hij anderhalf jaar geleden zijn huidige liefde Maithé leerde kennen. De twee lijken elkaar op alle vlakken perfect aan te vullen en Sean is blij dat ze elkaar gevonden hebben. Hij vertelt meer over de dynamiek tussen hun beiden in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Nadat hij samen met enkele andere collega-BV’s in opspraak kwam omwille van een sexting-schandaal, verliet zijn toenmalige vrouw Allison hem. Sean zat er even onderdoor, maar vond gelukkig troost in de armen van Maithé.

Die is met haar 23 lentes een pak jonger dan Sean, die intussen al 38 kalenderjaren mag afvinken. “Dat leeftijdsverschil merk ik eigenlijk niet, behalve als ik liedjes aan het meezingen ben waar zij nog nooit van gehoord heeft. Of namen van acteurs die ze niet kent”, lacht hij.

Het duo is sportief aangelegd en gaat geregeld samen joggen. Dan Sean soms een tandje bij moet steken om Maithé bij te houden, is niet abnormaal. Zijn jonge vriendin loopt immers triatlons. 

“Ik ga vaak mee zwemmen, lopen en fietsen met haar. Als ik dat niet zou doen, zou ik het gevoel hebben dat we naast elkaar leven en dat wil ik niet”, geeft hij mee. “Wat dat leeftijdsverschil betreft: laten we zeggen dat Maithé mij jong en actief houdt”, besluit hij lachend.

Showbizznieuws 24/7