14 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Josje Huisman: “Het ging niet zoals ik had gewild”

Foto: VTM

Toen Josje Huisman 3 jaar geleden zwanger werd van haar zoontje Kamari had ze gehoopt voor altijd samen te blijven met haar toenmalige vriend en vader van Kamari. Helaas ging het koppel in 2021 uit elkaar.

“Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt of gewild. Wanneer je een kind krijgt met iemand dan heb je de intentie om samen te blijven. Het heeft tijd gekost om het een plaats te geven, dat het dus anders is uitgepakt. Ik heb nooit de nood gevoeld om daar veel over te delen, ook niet op mijn sociale media”, bekent Josje in Nina.

Dingen delen over haar gevoelens en haar stukgelopen relatie, dat doet Josje dus niet. Maar ze kan niet ontkennen dat veel mensen zich toch ook de vraag stellen waar de vader van Kamari is. “Maar het is nu wat het is en dat heb ik geaccepteerd. Het contact tussen ons verloopt ook vrij goed en we willen alleen maar het beste voor onze zoon.”

Dat hun relatie is stukgelopen, wil niet zeggen dat Josje niet meer gelooft in de liefde. Want dat doet ze nog steeds.

“Ik blijf er echt in geloven. Misschien is uit elkaar gaan ook wel een vorm van liefde. Ik wil het absoluut niet verheerlijken, maar soms is het gewoon noodzakelijk om als individu opnieuw gelukkig te kunnen zijn.”

Showbizznieuws 24/7