Raf Van Brussel: “wreed content”

Foto: DPG Media

Het nieuws dat Sunny Side Up deze zomer bij ‘Tien Om Te Zien’ zal optreden, zorgde bij ons voor een euforisch gevoel. Waar is de tijd dat het muzikale trio verschillende hits scoorde? Volgens Raf Van Brussel is het 28 jaar geleden dat hij, Danny en Claus hun eerste hit scoorde.

“Wreed content eindelijk met jullie te kunnen delen dat deze drie dino’s, 28 jaar na de release van die debuutsingle, nog eens het ‘Tien Om Te Zien’ podium mogen bestijgen! Naast de opnames in de Leuvense Manhattan waren de zomerse TOTZ opnames aan zee altijd supertof”, weet Raf Van Brussel nog héél goed.

Deze zomer is het zover en staat Sunny Side Up terug op het podium van ‘Tien OM Te Zien’. Maar met welk nummer?

“Ik kijk er naar uit om ‘She makes me happy’ nog eens te mogen zingen in die geweldige setting & ambiance, samen met mijn toenmalige kompanen Danny & Claus! See you there op 23/7”, glundert Raf Van Brussel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.