Hoogdag voor Zita Wauters

Foto: VTM

Het is vandaag een spannende dag voor Zita Wauters, zij heeft donderdag een drukke agenda.

Je kan haar donderdag in Antwerpen aan het werk zien, daar doet zij de sociale media voor de openbare omroep bij de liveshow van ‘Vlaanderen Feest’.
Vandaag palmt Peter Van de Veire weer de Grote Markt van Antwerpen in met Vlaanderen Feest en brengt een scala aan Vlaamse topartiesten mee. Vanaf 18.00 uur wordt het publiek opgewarmd door dj Dimi. Daarna laten onder andere Pauline, Aaron Blommaert, Bart Peeters, Camille, Margriet Hermans en Celien, Maksim en Hanna Mae, Metejoor, Belle Perez, Gene Thomas en Francisco het beste van zichzelf horen. Bart Kaëll trakteert tot slot het publiek in Antwerpen op zijn grootste hits. Dj Dimi sluit het feest af tot 22.30 uur.
 

De show zal te bekijken zijn op VRT 1 en VRT MAX vanaf 20.20 uur, tussendoor zie je ook al heel wat backstage-berichten op de sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.