Bart Kaëll: “Hij vindt dat belangrijker dan ik”

Foto: Showbizznieuws247

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn onafscheidelijk. Ze delen al 46 jaar lief en leed met elkaar en kunnen niet zonder elkaar.

Maar het gebeurt al eens dat er een conflict ontstaat binnen de relatie, maar die meningsverschillen geven ze de kans niet om te escaleren.

“Natuurlijk is Luc beter in praten dan ik. Hij kan pleiten als een advocaat, omdat ‘het uitleggen’ zijn vak is. En de beste redenaar wint vaak een discussie. Maar Luc zal veelal ook als eerste water bij de wijn doen. Hij heeft mijn koppigheid van vroeger al serieus ingetoomd”, lacht Bart in Tv Familie.

De twee kijken nog volop uit naar wat de toekomst hen zal brengen, maar verder leven de twee toch veel liever in het moment.

“Als Luc en ik op vakantie gaan, vind ik het prettig dat het hotel van tevoren geboekt is. Luc vindt dit zelfs nog belangrijker dan ik. Heel af en toe nemen we gewoon de auto naar het zuiden en zien we wel waar de wind ons heen voert.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.