Isabelle A neemt ingrijpende beslissing

Foto: VTM

Verrassend nieuws over Isabelle A, de zangeres zal tijdelijk gene muziek meer uitbrengen, dat schrijft zij op haar sociale media.

“Ik heb voor mezelf besloten om even van sociale media te verdwijnen en ook een tijdje geen muziek meer uit te brengen”, lezen we. “Even tijd voor mezelf en mijn gezin”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.