8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Pommelien Thijs: “Het draait nu allemaal veel meer rond mij”

In tegenstelling tot vroeger

Foto: Showbizznieuws247

Wie nu Pommelien Thijs niet kent, heeft het afgelopen jaar onder een steen geleefd. Je kon niet om de zangeres en actrice heen en ze was overal. Alles wat ze doet lijkt een groot succes te worden en ze leeft haar eigen grote droom.

Thijs is al een aantal jaar bezig, maar 2023 lijkt toch het drukste jaar te zijn geworden van voorbije jaren.

“Moeilijk exact te zeggen, maar ik vrees van wel. Enkele jaren geleden combineerde ik soloprojecten met #LikeMe, in 2022 met de opnames van Knokke off en ook het voorbije jaar deed ik meerdere dingen tegelijk. Voor mij was 2023 het jaar waarin mijn solotraject echt concrete vormen aannam, en stevig uit de startblokken schoot. Weet je wat het verschil was? In het verleden, toen #LikeMe de hoofdmoot was, werkte ik met een team aan een product. Het draaide nu veel meer rond mij. Ook dat was weer iets waar ik aan moest wennen. Het is heftig, maar ik weet dat ik niet moet klagen. Het is fijn als je merkt dat de rollercoaster in beweging blijft”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

In 2023 won ze ook 3 MIA’s, die van doorbraak, solo vrouw en hit van het jaar. Zo jong, pas begonnen en al meteen drie MIA’s, dat is behoorlijk straf.

“Ik vond de nominaties op zich al gek, want het waren er vijf. Tegelijk was die awardshow ook een moment dat ik besefte dat we blijkbaar echt goed bezig waren. Drie prijzen was iets te veel van het goede voor mijn handen. Ik heb die awards trouwens laten vallen. Maar het bleken nogal robuuste dingen te zijn. Eén van de awards pronkt bij mijn 101-jarige oma die onlangs te zien was in Het laatste portret op VRT1. Dat ik nu negen keer kans maak op een MIA is helemaal raar.”

Showbizznieuws 24/7