Niels Destadsbader duikt in de diepte 

Foto: Maarten Geukens

Niels Destadsbader, vooral bekend van luchtige rollen en hitmuziek, neemt nu een gewaagde sprong in de diepten van de geschiedenis met zijn rol in ’14-18′. 

Deze musical, die het verhaal van de Eerste Wereldoorlog vertelt, markeert een dramatische wending in Niels’ carrière. “Het is een compleet andere wereld dan waar ik gewoonlijk in vertoef,” geeft Niels toe in Dag Allemaal. “De voorstelling raakt diepe emotionele snaren en brengt een verhaal dat nog steeds relevant is, zeker in de huidige tijden.” Niels ziet deze rol als een kans om zijn acteertalenten verder uit te breiden en een stukje Belgische geschiedenis tot leven te brengen. 

“Het is niet alleen een kans om te acteren, maar ook om iets te leren,” zegt hij in Dag Allemaal. “Ik ben zowel enthousiast als nerveus over deze nieuwe uitdaging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.