Louise en Brahims unieke baby-repetitie voor ‘Familie’

ByLisa Paulussen

27 november 2023
Foto: VTM

Als soapsterren moeten Charlotte Sieben (Louise) en Amine Boujouh (Brahim) van ‘Familie’ vaak improviseren, vooral als het aankomt op werken met baby’s; dat schrijft Dag Allemaal. 

Hun geheime wapen? Ze beginnen met het oefenen van scènes met een pop! Deze ongebruikelijke methode helpt hen om zich voor te bereiden op de dynamiek van het werken met baby Viktor zonder de onvoorspelbare momenten die een echte baby met zich meebrengt. 

Deze fascinerende blik achter de schermen toont aan hoe ver acteurs gaan om hun rol geloofwaardig neer te zetten, zelfs als dit betekent oefenen met een levenloze pop voordat de echte baby in actie komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.