14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Natalia in paniek: “Mijn lichaam heeft een duwtje nodig”

Foto: VTM

De voorbije jaren heeft Natalia 2 prachtige kinderen op de wereld gezet. Bevallen doe je niet zomaar in 1,2,3 en dat vraagt veel energie van de moeder. Net zoals het opvoeden van de kinderen. De zangeres moest in topconditie zijn om de komende maanden volop op te treden. Maar hoe heeft ze dat klaargespeeld?

“Na de eerste repetitie was ik toch even in paniek. Het zingen ging goed, maar mijn lichaam heeft nog een duwtje nodig. Maar met de hulp van een personal trainer komt dat helemaal goed. Al moet ik ook aanvaarden dat mijn lichaam, zes maanden na de bevalling nog niet top kan zijn. Mijn ligamenten zijn nog heel broos en soepel. Dat respecteer ik ook. Ik heb twee kinderen op de wereld gezet. Ik ben superwoman niet”, klinkt het in Story.

Natalia geniet ontzettend van het moederschap. Haar dochter heeft duidelijk het karakter en showgehalte van haar moeder meegekregen.

“Daar gaan we nog het één en ander mee meemaken. Maar leuk, hé. Ik heb haar naar mijn nummer ‘Risin’ laten luisteren om te zien wat ze ervan zou vinden. Ze begon spontaan te dansen. En dat doet ze niet op elke song, dus ik ben goed bezig!”

Maar ook de jongste, Apollo, zorgt voor de nodige ambiance in huis. “Hoewel hij nog maar 6 maanden is, heeft hij al een hevig temperament. Als het hem niet aanstaat, zie je dat meteen. Maar ze zijn allebei wel lief en warm. Het zijn echte knuffelaars.”

Showbizznieuws 24/7