11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023

Marie Verhulst: “Ik ben gewoon mezelf”

Foto: VRT

Voor Marie Verhulst liever geen grote veranderingen in haar leven. Zij grijpt zich het liefste vast aan vertrouwde dingen, want daar voelt ze zich het beste bij. Dat ze nu bij Studio 100 kan werken is dan ook een heel logische keuze geweest voor Marie.

“Stel dat mijn vader niet met Studio 100 te maken had, was ik hier misschien nooit terechtgekomen. Maar dan nog had ik het een tof bedrijf gevonden”, zegt Marie in Dag Allemaal.

Dat Marie haar vader mag opvolgen als baasje van Samson is voor haar een grote eer. Het concept is vertrouwd, ook al wordt er nog af en toe geprobeerd om er eens iets nieuws mee te doen. “Maar je kan van Samson niet ineens een kat maken natuurlijk. Dat zou raar zijn.”

We leerden Marie de voorbije jaren niet alleen kennen als baasje van Samson, maar ook gewoon als zichzelf in ‘De Verhulstjes’. Hoewel ze heel wat kritiek krijgt dat ze een rolletje speelt.

“Ik ben nochtans echt mezelf hoor. Ik ben nu eenmaal niet zo plichtbewust. Ik kom niet zo losjes over, dat besef ik zelf ook. Onlangs kreeg ik zelfs een berichtje van iemand met daarin: ‘Ik denk dat ik weet waarom mensen jou vervelend vinden: je praat zo A.N.”

Showbizznieuws 24/7