Manu Van Acker verbaast iedereen met nieuw talent

Foto: VTM

Wie graag wat meer wil te weten komen over Manu Van Acker moet misschien eens naar zijn Wikipediapagina gaan.

Daar kom je onder meer te weten dat Manu niet alleen acteur en presentator is, maar ook een goede zanger.

Veel mensen weten niet dat Manu zingt en eerlijk gezegd wist Manu dat zelf ook niet. De presentator is namelijk geen zanger en hij heeft geen idee wie dat op zijn Wikipediapagina heeft gezet.

Op MNM liet hij weten dat hij het heel fijn zou vinden mocht iemand dat kunnen aanpassen voor hem. Iets wat ondertussen ook al gebeurd lijkt te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.