Maarten Vangramberen: “Ik heb daar gelukkig tijd voor”

Foto: VRT

Niet alleen Sporza-journalist Maarten Vangramberen is gebeten door de sportmicrobe, het hele gezin van Maarten heeft de sportmicrobe stevig te pakken. Als ze dan al eens met het gezin op reis gaan, dan is er altijd plaats voor wat sport.

“Felix voetbalt en Juliet is dol op paarden. Doorheen het jaar gaan we ook geregeld samen lopen. Eerst doe ik enkele toertjes met het gezin, daarna nog twee met mijn vrouw alleen en tot slot vaak nog eentje solo. Het is een beetje een drietrapsraket”, lacht Vangramberen in Story.

Kinderen die vaak aan sport doen, dat betekent ook meestal dat mama en papa de kinderen naar hun hobby moeten brengen. Zowel Maarten als zijn vrouw Annick doen dat met alle plezier.

“Ik heb daar gelukkig ook vaak tijd voor. Zeker buiten de weekends wanneer er minder sport te beleven is. Felix, die een linksvoetige voetballer is bij Boutersem United, kan ik jammer genoeg niet zo vaak aan het werk zien, omdat ik tijdens zijn wedstrijden dikwijls moet werken. Maar ik probeer hem in de week wel naar de training te brengen. Het is zalig om, vaak op vrijdagavond, mijn dochter naar de manege te brengen en van achter het raam van de kantine met een speciaal biertje in de hand naar de paarden en ruiters op de piste buiten te kunnen kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.