Hugo Sigal: “Die heeft mij nog weten ompraten” 

ByLisa Paulussen

18 juni 2024
Foto: Play4

Het had niet veel gescheeld of we hadden niet alleen van Nicole Josy afscheid moeten nemen, maar ook van Hugo Sigal. De zanger zag een leven zonder zijn vrouw niet zitten en de pillen lagen al klaar. 

Gelukkig heeft Hugo zijn plannetje nooit uitgevoerd en is hij uit het diepe dal gekropen. Hij zingt terug en staat zelfs regelmatig in het theater en dat verzet zijn gedachten gelukkig. 

“Ik weet niet waarom, maar ik heb op het laatste moment een kameraad gebeld, en die heeft mij omgepraat. Sindsdien is het ook nooit meer in mij opgekomen. En weet je waarom? Colleke zou zo kwaad geweest zijn op mij”, blikt hij terug op die bewuste nacht in Dag Allemaal. 

Hij kreeg ook hulp van een rouwconsulente. Ook zij heeft hem geholpen om die moeilijke periode te overleven. 

“Ik had het enorme geluk dat ze meteen tijd voor mij heeft gemaakt. Ik mocht de dag nadien al bij haar komen. De eerste sessies heeft ze alleen maar geluisterd, pas bij de derde sessie is ze vragen beginnen te stellen. En na de zesde sessie vertelde ze mij dat ik niet terug hoefde te komen. Ze staat klaar voor mij, dat weet ik, maar voorlopig heb ik haar ook niet meer nodig. De pijn en het verdriet draag ik nog altijd met me mee, maar ’t gaat goed met mij, echt waar.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.